Onze diensten

Onze diensten

Wij leveren vakmanschap. Van het ontwerpteam tot de werkplaats en voor schepen met verschillende vangsttechnieken. Denk aan boomkorkotters, flyshooters en eurokotters. Met passie en oog voor kwaliteit kunnen wij een breed scala aan problemen en uitdagingen voor je aanpakken en oplossen. 

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Van tekening tot oplevering. Wij beschikken over de kennis en kunde om een nieuw schip te ontwerpen, bouwen en uit te rusten. Uiteraard houden we daarbij rekening met de wensen en behoeften van de opdrachtgever en maken we gebruik van de nieuwste innovaties. Dit doen we niet alleen met onze eigen ervaren mensen, maar ook met specialisten uit de buurt. Zo houden we de kwaliteit én Neerlands trots hoog.

Lees meer over nieuwbouw
Renovatie

Renovatie

Door de snelle opvolging van technische innovaties, nieuwe regelgeving en ontwikkelingen in de markt worden schepen steeds vaker aangepast. Wij hebben alles in huis om dit in goede banen te leiden en je schip weer te laten blinken en werken als nooit tevoren. Of het nu gaat om het ombouwen naar een andere vangsttechniek, een verlening of het herstel na een opgelopen schade.

Lees meer over renovatie
Onderhoud

Onderhoud

Knip- en scheerbeurten, straal- en schilderwerkzaamheden, installaties, revisies van visserijlieren, nettenrollen, vistuigen, cilinderkoppen en ga nog maar even door. Wil je zorgeloos blijven varen? Dan is het slim om zo nu en dan onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren. Krijg je te maken met een spoedgeval? Ook dan staan wij met ons team voor je klaar.

Lees meer over onderhoud
Service

Service

Een ongeluk(je), technische tegenvaller of onderdelen die niet meer werken zoals het hoort? Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Ook bij spoedgevallen staat ons team voor je klaar. In binnen- en buitenland. Wij beschikken over gespecialiseerde en flexibele monteurs, hebben partners door heel Europa en kunnen voor het snel aan- en afvoeren van onderdelen en motoren gebruikmaken van ons eigen wagenpark.

Lees meer over service
Onze producten
Onze producten

In een visserijwereld die nooit stilstaat, is het belangrijk in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en mee te deinen op de golven van wet- en regelgeving. Dat is dan ook wat we doen. Iedere dag weer. Met onder andere de volgende producten als resultaat:

  • Boomkorkotters

  • Eurokotters

  • Flyshootvisserij

  • Scheepsmotoren

  • Lieren

Bekijk onze producten